Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Anders Andersson - 30 januari 2010 05:51

Igår började dagen med att vi gick upp tidigt, vi hade ställt klockorna för att inte missa något av solen den här dagen, som vi gjort så många andra dagar av förklarliga skäl. Vi gick förbi moppetaxi stationen och dess vinkande och stojande moppeförare, som tidigare var våra homies, men som vi nu bojkottar för att två av dem hustlat till sig ett överpris tidigare. Tog en 'Tuck-tuck' ner till Jomtien~ och la oss på det hotell där Kimpa brukade bo med sin farsa när de var här förr om åren.


I två dagar hade vi haft en ganska rolig, men i längden tärande jargong där Tim, 'Maffiabossen'*, jag och Kim, som rakade sig igår*, jävlats med varande fram och tillbaka tills alla var mer eller mindre grumpy. Dock så la vi oss i det klarturkosa vattnet i poolen och diskuterade detta och vi kom fram till att vi skulle droppa den hårda jargongen ett tag och även trappa ner festandet. För vi ville alla vara med om lite annat i Thailand än 'bara' "Fullt ös medvetslös".


Trots våran otroliga förmåga att hålla oss till det vi bestämt. Ledde denna mycket givande diskussion in vårat lilla Wolfpack i en så bra stämning att det slutade med att vi övergav vad vi kommit fram till för tillfället och krökade stenhårt på Svenskhaket och nu vårat stammishak, Bla bla bar (Ja det heter faktiskt så). Nu ligger alla och sover tungt som stenar klockan är 12:02, vi är bäst på att fånga dagen! Dock så är vi stenhårt taggade på att genomföra våran plan ngn annan dag ;)


Nu får de andra fan vakna och beklagar snön i Sverige, här skiner solen! 

Cheers / Abbe


*Kommer skrivas in i förklaringar.

Presentation

-Gästbok-

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

-Internskämt & förklaringar-

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards